Kouzlo rybaření


Grilovaný Úhoř    

 Grilovaný úhoř s hořčičnou omáčkou


Úhoře stáhneme z kůže a naporcujeme na špalíčky cca 10 cm.Ty dle chuti nakořeníme,přidáme zázvor a grilujeme či pečeme ze všech stran na másle.Před dokončením zakápneme citrónem a špalíčky úhoře pokládáme na zeleninový salát.Pokrm přelijeme hořčičnou omáčkou,kterou připravíme smícháním smetany,dijonské hořčice,cukru,citrónové šťávy,vegety a bílého pepře.Tuto omáčku za stálého míchání krátce povaříme.Posypeme čerstvě nasekanými bylinkami a podáváme s toasty.
Úhoře stáhneme z kůže a naporcujeme na špalíčky cca 10 cm.Ty dle chuti nakořeníme,přidáme zázvor a grilujeme či pečeme ze všech stran na másle.Před dokončením zakápneme citrónem a špalíčky úhoře pokládáme na zeleninový salát.Pokrm přelijeme hořčičnou omáčkou,kterou připravíme smícháním smetany,dijonské hořčice,cukru,citrónové šťávy,vegety a bílého pepře.Tuto omáčku za stálého míchání krátce povaříme.Posypeme čerstvě nasekanými bylinkami a podáváme s toasty.                                 Recept nám poslal Luboš.