Kouzlo rybaření


Odpadky po rybářích

17.08.2008 10:48

Vážení rybáři včera jsem jel podél labe ze Křenku na Borek,(č.revíru:411049-50).Musím říct že na pár místech byli všude poházené odpadky a plastové lahve, na větvích byli pověšené igelitové tašky plné odpadků.Rád bych Vás tímto požádal,aby jste si Vaše odpadky při odchodu od vody sebrali a odvezli.Před nedávnem byl umístěn zákaz vjezdu podél labe ze Křenku na Borek,dalo to tam povodí labe.Na otázku proč tak učinili se můžete podívat ve spodním článku.Je tam psáno právě o problému s odpadky všeho druhu.Proč jim dávat podnět k takovým opatřením aby nám dávali všude zákazy.V Brandýse jsou dány betonové zátarasy a nebyl by žádný problém je dát i na tato místa.A myslím si že asi 6km podél vody s cajkem na zádech je docela problém. Děkuji Vám Radek Pokorný.

—————

Zpět


Diskusní téma: Odpadky po rybářích

Datum: 21.01.2010

Vložil: Standa

Titulek: Bordel.

Ten bordel co je u Labe v remízku a podél břehu je hroznej.Jezdím tam často a musím říct že se tam dějí i jiné prasečiny např.rybáři berou velké ryby a chytají dál,ale nemají se čeho bát protože na tomto revíru 411049 Labe 17 jsem za celé léto co jsem tam jezdil nepotkal jediného porybného asi se tam kluci od RSky bojí.V tom vidím velký problém .

—————

Datum: 07.03.2011

Vložil: Radek

Titulek: Re: Bordel.

Zdravím, od letoška už to bude jinak.Tento úsek bude kontrolován častěji.A za asistence PČR. Za odpadky vyhozené u břehů a v porostech budou udělovány pokuty a odebrání povolenky k lovu.
Kdo nenapíše přisvojenou rybu do úlovkáče,přijde též o povolenku.

—————

Datum: 18.05.2009

Vložil: Jarda

Titulek: zamyslete se!!!!!

Zamyslete se nad sebou Vy jenž je Vám za těžko si po sobě ten bordel odvézt.Děláte ostudu všem rybářům.

—————

Datum: 23.09.2008

Vložil: Radek

Titulek: Prasata

Co je to za rybáře?jsou to prasata nechci se jich zastávat,ale někdy to dělají lidi z okolí a právě s úmyslem poškozovat rybáře.Ale at užto byl kdokoliv je to dobytek.

—————