Kouzlo rybaření


Když nás ryby baví

29.10.2010 11:48

Kolegové

                                  v polovině listopadu vychází mé druhé autorské CD s písničkami o rybách a rybaření. Nese název KDYŽ  NÁS  RYBY  BAVÍ.  Zpívají   -  Míra Kuželka, Petr Král, Marek Lepší, Roman Dobrew, Maxim turbulenc, Vladimír Hron a dal.  Na CD je 13 původních písniček . Z hlediska  hudebního  žánru jsou na desce rockové písničky, pomalé rockové i country balady, jedna skladba ala“ moravská lidová“,  - plus dvě odlehčené  parodující skladby.

Vydavatelem CD Když nás ryby baví je rybářský server  www.chytej.cz ve spolupráci s rybářským festivalem FOR FISHING (https://www.for-fishing.cz/2011/cz/intercept.asp).. CD bude v prodeji v rybářských prodejnách, v prodejnách s hudebními nosiči  a nebo přímo u vydavatele – www.chytej.cz  

CD Když  nás ryby baví navazuje na první desku z roku 2002 , která se jmenovala Všem tichejm bláznům (vydavatel POPRON Music). Pilotní skladba tohoto alba- tedy píseň Všem tichejm bláznům  - se na základě nesčetných žádostí objeví i na desce Když nás ryby baví.

Křest CD Když nás ryby baví proběhne na rybářském bále FOR FISHING  25.2.2011. Kdo CD pokřtí ? To  zatím  nechám jako velké překvapení.

Nicméně  - koupí tohoto CD získáte zároveň  i  jednu volnou vstupenku na rybářskou výstavu For-fishing 2011 (24.2 – 27.2.2011) a pak už stačí si jen zajistit vstupenku na rybářský bál.

 Objednávky – velkoobchodní podmínky na    :    chytej@chytej.cz  nebo  -   pan David Havlíček     +420608323472

 

Pilotní skladbu tohoto CD – tedy písničku Když nás ryby baví je možné stáhnout zde : https://www.for-fishing.cz/2011/cz/download.asp

 

 

Věřím, že se vám CD bude líbit a především v zimních měsících vás tyto písničky alespoň pomyslně zavedou znovu na břehy řek, jezer a rybníků – tedy k rybám.

 

Ivo Sláma  

—————

Zpět