Kouzlo rybaření


Varování! Pangasius je chuťově velice dobrá ryba, jen je potřeba brát zřetel na to, v:

jakých podmínkách chov probíhá. Jako každá sumcovitá ryba trpí  tzv.kožovcem -
kožním parazitem, který způsobuje v prvním roce velké ztráty, proto se v
odchovném prostředí přistupuje ke koupelím v malachitové zeleni, která je silněkarcinogenní. Do některých evropských zemí je zákaz dovozu z těchto chovů,
tak se to řeší přes třetí země. Každý by měl toto riziko zvážit, protože naše
ryby jsou kvalitní a levné. Pangasius je sladkovodní ryba a chová se v deltě
Mekongu, což znamená:
  Má méně jodu, protože je sladkovodní 2)Mekong stahuje všechnu špínu z
Thajska, Vietnamu a Laosu. To je přesně ta řeka, která sbírá všechny humusy, které
do ní amíci naházeli ve válce s Vietnamem a taky do které tečou špíny z továren
co jich ve Vietnamu je.
  Nikdy není čerstvý, vždy jenom dovezený přes půl planety.
 NEBRAT.Lidi proboha proberte se. Ve všech článcích se tato ryba velmi
oslavuje - jak nemá kosti, jak je strašně zdravá, jak je mořská. Prd a bobek.
 Pěstuje se ve sladkých vodách, okolo Mekongu, v teplé vodě hodně rychle
dorůstá do "jateční velikosti" - rybka to je nevídaně žravá, ovšem  čím je krmena
je vietnamským tajemstvím. Opravdu není cítit po rybách - není protože je
napraná vodou (některé super levné filety v našich obchodech mají až 50% vody).
 Laboratorně jsou výsledky výživových hodnot také nevalné - ryba v sobě
nemá vůbec nic, totálně prázdné kalorie. A vrchol všeho je, když se někde
prodává jako čerstvá fileta - neexistuje, je to vyrobeno rozmražením - čerstvý
pangas se sem vůbec nedodává. A poslední věc - už jste viděli kvalitu za takový
mrský peníz? Z  Vietnamu je cesta dlouhá.
 A proto vezměte rozum do hrsti a kupte si raději našeho kapra. Dobrou
chuť


Zkopírujte adresu odkazu viz. výše a vložte ji do Google překladače.

Google Překladač