Kouzlo rybaření


Odpověď od pracovníka povodí Labe na dotaz k umístění závory u břehu Labe v obci Křenek.

17.02.2009 18:02

Pane Pokorný, k Vašemu dotazu ohledně přístupu k Labi a Borecké tůni od Křenku pro výkon rybářského práva sdělujeme, že k osazení zákazové značky nás v loňském roce vedl dlouhodobý problém, který jsme řešili ve spolupráci s Obecním úřadem Borek. Jednalo se zejména o problém nepovolených skládek a odpadků ve volné přírodě. Jak jistě dobře víte, dopravní značku zákazu vjezdu kdosi v krátké době po osazení upravil, posléze zcela odstranil.
Z Vašeho dotazu z ledna 2009 pro nás vyplývá, že se obáváte omezení výkonu rybářského práva z naší strany a snaze zabránit rybářskému bivakování nebo přístřeškům. V tomto se mýlíte. Víme, že při rybaření jsme povinni zajistit přístup k vodě v rybářskému revíru, ovšem to nezakládá právo příjezdu motorovými vozidly až na místo chytání. Osazením zákazové značky jsme rybářské právo neomezili.
Závěrem sdělujeme, že v současné době nehodláme tento problém řešit osazením závory. Nevíme, kde jste tuto informaci získal, ale před zveřejněním na internetu jste si ji u nás mohl ověřit.
Je zřejmé, že i Vám není lhostejný nepořádek v přírodě. Proto navrhujeme, abyste se s Vašimi stížnostmi nebo dotazy napříště obracel nejdříve na naše provozní pracoviště v Brandýse nad Labem, úsekový technik p. Moucha, kde jistě dostane uspokojivé stanovisko nebo vysvětlení. Je možné, že navážeme spolupráci s přínosem pro obě strany.

Ing. Jiří Feygl
technicko provozní náměstek
Závod Střední Labe
Pardubice, Teplého 2014

—————

Zpět


Diskusní téma: Odpověď od pracovníka povodí Labe na dotaz k umístění závory u břehu Labe v obci Křenek.

Datum: 02.09.2016

Vložil: Pharmd435

Titulek: Good info

Very nice site!

—————

Datum: 01.09.2016

Vložil: Pharme304

Titulek: Good info

Very nice site!

—————

Datum: 31.08.2016

Vložil: Pharma251

Titulek: Good info

Very nice site!

—————

Datum: 29.08.2016

Vložil: Pharme929

Titulek: Good info

Very nice site!

—————

Datum: 28.08.2016

Vložil: Pharmg46

Titulek: Good info

Very nice site!

—————

Datum: 27.08.2016

Vložil: Pharmk169

Titulek: Good info

Very nice site!

—————

Datum: 26.08.2016

Vložil: Smithb276

Titulek: John

Heya im for the first time here. I discovered this board and I to uncover It truly helpful &amp it helped me out a whole lot. I hope to supply something back and aid other people such as you helped me. kdgdadkeddgcgkbc

—————